Трайна защита за фасадата

24 юли 2017 г.

Крепежната система Easy-Clip на ЙАФ превръща монтажа на фасади от ромбовидни профили в истинска детстка игра. От една страна, Easy-Clip може да Ви спести до 50% от времето за монтаж в сравнение с конвенционална фасада, от друга, системата печели почитатели с невидимото си закрепване, при което изложената на атмосферните влияния външна повърхност на профилите се запазва неувредена от винтове. Така фасадата получава оптимална защита, която не предоставя поле за изява на природните стихии. В същото време, със свободния си точков захват системата компенсира естественото набъбване и съсъхване на дървесината.

Бърз и безпроблемен монтаж

Особеното в тази крепежна система е нейната геометрия, улесняваща монтажа. Профилът се подпъхва под лек ъгъл във вече монтираната скоба. Тази позиция способства за удобно позициониране на следващия клипс и закрепването му посредством винт.

Системата Easy-Clip е идеална за окачени вентилируеми фасади и особено в комбинация с дифузионни мембрани или със стенните плоскости с битумно покритие Steico Universal Black.

Това е Вашата система за монтаж на фасади? Обърнете се към нашите консултанти!

 

Подходящи профили

Северен смърч
Европейска лиственица
Сибирска лиственица
Термобор
Термоясен
Ела
Ела естествено посивяла
Туя (Western Red Cedar)

Профилите могат да бъда доставени по заявка към Вашия търговски представител.