Злато за декинг системата Pinutex

19 февруари 2018 г.

Всяка година идва момантът: Федерацията на търговците с дървесина в Германия GD Holz връчи наградите Woody Award. С тях биват отличени предприятия от сферата на търговията и индустрията, които са се изявили с иновации в света на дървесината. Връчването се състоя през ноември 2017 г. в рамките на браншовата среща Branchentag Holz в Кьолн.

Иновативна декинг система

Измежду 38 претендента беше и нашият доставчик Mocopinus със системата Pinutex. И пожъна успех – компетентното жури отсъди златния медал в категорията "Иновативен продукт" на този декинг от нов тип.

Какво е революционното в декинга на Mocopinus? Pinutex е цялостна система за изграждане на дървени тераси от сибирска лиственица и впечатлява с естественото си излъчване, дълготрайност, лесен монтаж и особен дизайн. За разлика от конвенционалния декинг, тук профилите са ориентирани с тясната си страна спрямо основата и могат да бъдат шлайфани многократно. Освен това, всички видове модули са предварително монтирани в готови елементи. Един отвсякъде иновативен продукт, който сега само получи компетентно потвърждение на качествата си. Мнението споделя и Ерик Ердман, маркетинг директор на Mocopinus: „Много се радваме на реномираното отличие. Със златото на Woody Award успяхме да постигнем доказателство за нашието високо ниво на иновации.“

Модул Pinutex
© MOCOPINUS

Модул Pinutex
© MOCOPINUS

Модул Pinutex
© MOCOPINUS

Събудихме интереса Ви? За повече информация се обърнете към Вашия търговски представител или ни изпратете запитване.

Накратко характеристиките на Pinutex:

  • дълготраен и стабилен във формата си
  • бърз и лесен за монтиране благодарение на предварително изготвените модули
  • скрит монтаж
  • без нараняване на дървесината
  • оттичане на водата дори и при липса на наклон
  • възможност за многократно шлайфане на дървесината