Рязане и кантиране с един клик

5 юни 2017 г.

С WebCut клиентите на ЙАФ вече могат да поръчват онлайн рязането и кантирането на поръчаните от електронния ни магазин плоскости. Какво точно може WebCut и как работи е предварително тествано от мебелиста Маркус Блаенщайнер.

Рязане, кантиране, CNC разпробиване и фрезоване – изискванията към съвремените мебелисти са изключително комплексни. Особено за малки предприятия, често са истинско предизвикателство. За да бъдем в подкрепа на нашите клиенти, от години предлагаме целенасочено редица услуги, които са достъпни и онлайн. А сега възможностите се допълват от WebCut. С негова помощ клиентите ни получават директен достъп до доказаните услуги на ЙАФ за рязане и кантиране. Така само с един клик могат да поръчват разкрой на широк асортимент от плоскости.

Доказано качество

„От ламинирано ПДЧ до шперплат – разнообразието от плоскости, които са на разположение за в WebCut уникално“, споделя Маркус Блауенщайнер. Опитният мебелист ползва новата онлайн услуга от първите ѝ часове и от години се доверява на услугите за рязане и кантиране на ЙАФ. „За малки предприятия инвестициите в нови машини са сериозен проблем, затова разчитам на услугите за рязане и кантиране на ЙАФ. С WebCut калкулацията на елементите е лесна и бърза. Така работата ми е по-гъвкава, което пък радва клиентите ми“, разказва майсторът от Долна Австрия. Блауенщайнер работи предимно за частни лица. Те му поръчват за изработка често цялото си обзавеждане – от кухнята до нощното шкафче, при което се интересуват най-вече от едно: качеството да е благонадеждно. След 25-годишно партньорство с ЙАФ мебелистът се е уверил напълно, че по отношение на теми като качеството е на правилното място.

За малки предприятия инвестициите в нови машини са сериозен проблем, затова разчитам на услугите за рязане и кантиране на ЙАФ.

Маркус Блаенщайнер, майстор мебелист от Долна Австрия

Оферта само с един клик

Интеграцията между WebCut и електронния магазин на ЙАФ има своите предимства: „Когато искам да сметна разкроя на всичките ми необходими плочи, получавам крайната цена на момента.“, съобщава Блаунщайнер и добавя: „Освен това стоката е резервирана за мен след като пусна поръчката.“ И още един плюс: всички функции на WebCut са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата независимо от работните времена на филиалите.

Ако в началото на седмицата ми предстоят целодневни монтажи, мога още в неделя да на спокойствие да пусна поръчките. – по този начин планирам работата си по-добре.

Маркус Блаенщайнер, майстор мебелист от Долна Австрия

WebCut

Разкрой и кантиране на плоскости по всяко време на денонощието директно в електронния магазин на ЙАФ.

Лица и чела

Не само атрактивни декори, но и иновативни материали, готови за предизвикателствата на ежедневието.

Изобр. 1: Мебелистът Мaркус Блауенщайнер ползва WebCut от първите ѝ часове и от години се доверява на услугите за рязане и кантиране на ЙАФ.

Изобр. 2: Рязане и кантиране в Центъра за мебелни компоненти на ЙАФ: при професионалистите плоскостите са в добри ръце.

Изобр. 3: Благодарение на WebCut клиентите на ЙАФ могат да поръчват онлайн разкрой и кантиране на поръчаните в електронния магазин плоскости.