На клик разстояние

24 ноември 2019 г.

Търсете, сравнявайте и поръчвайте продукти с лекота! Разпределяйте ги с един клик в отделни кошници, запаметявайте ги като "любими" според нуждите на индивидуалната Ви организация на работа. Зареждайте, сверявайте и сваляйте важни документи и данни за секунди. С „Моят профил“ в електронния магазин на ЙАФ всички функции са само на клик разстояние. С настоящата рубрика продължаваме да Ви представяме многообразните възможности на Вашия виртуален филиал.

Въпрос на гледна точка

Или по точно на изглед, тъй като търсейки необходимите Ви продукти в електронния магазин на ЙАФ имате две различни възможности за представяне на резултатите. Първата е под формата на прегледен списък, който съдържа най-необходимите детайли в кратка и ясна форма. С един клик върху избран продукт преминавате към втората: детайлен изглед, представящ подробна и полезна информация за параметрите и характеристиките на конкретния артикул.

Изглед "списък"

* Примерно изображение, параметрите не важат за изобразените артикули!

 

Тук ще откриете изображение на съответния продукт, най-съществените му данни и Вашата индивидуална цена. Този изглед предлага и няколко допълнителни полезни функции. Информацията за складова наличност (напр. Складова програма) показва дали артикулът е се поддържа на склад или се доставя след поръчка. Важно е да се вземе под внимание, че конкретната наличност има отношение към поръчваното количество. Дали то не я надхвърля, може да проверите с помощта на съседния бутон "Наличности по филиал". Така ще знаете колко точно бройки са налични във складовете на ЙАФ. Ако количеството е малко над необходимото Ви и имате опасения, че може междувременно да се изчерпи, тогава побързайте с електронната поръчка. Веднъж изпратена, складовият софтуер автоматично блокира заявените от Вас бройки, така че следващите клиенти вече нямат достъп до тях. Наличностите може да проверите още веднъж в кошницата Ви преди приключване на поръчката.

Други полезни фунции

Запазване на артикула в "Любими"
Съпоставка на подобни продукти
за м2 Указание на единицата, за която се отнася цената
Каталожна цена Информация за каталожната цена на артикула
Отстъпки за количества
Артикул в промоция
Избор на желаното количество
Добавяне на продукт в кошницата
Продуктът може да се поръча за обработка с приложението WebCut

Детайлен изглед

Възползвайте се от този изглед, за да се запознаете с детайлите. Тук ще получите подробна информация за избрания артикул като складови единици, характеристики и налични за изтегляне сертификати.

* Примерно изображение, параметрите не важат за изобразените артикули!

 

В горната част на детайлния изглед е представена общата информация за продукта. И тук са на Ваше разположение полезни функции като "Любими" и "Сравняване". Може и да изтеглите продуктовата информация от екрана като PDF, напр. за да я приложите към клиентска оферта. Карето вдясно Ви дава информация за индивидуалните Ви и каталожните цени. В някои случаи има и указание за отстъпки за каличества, които при поръчка се отчитат автоматично в кошницата Ви. В долния край на карето ще откриете Вашата Група отстъпки, както и складовите единици, в които стоката може да бъде доставена (брой, пакет, сноп).

В ЙАФ се стремим да Ви предложим максимална добавена стойност като подпомогнем проекта Ви с интелигентни системни решения. Затова и под продуктовото описание ще намерите различни аксесоари и допълнителни артикули, които биха Ви били необходими при изработката на крайния продукт. В дъното на страницата са представени в прегледен табличен вид продуктовите характеристики и спецификации. При придвижване на курсора върху квадратчето със знак „i“ се появява допълнително пояснение към съответната характеристика.

В настоящата рубрика Ви представяме богатите функционалности на електронния магазин на ЙАФ. Тук ще научите как само с няколко клика да достигнете уверено целта. В следващите части ще представим възможностите на Вашия клиентски профил, предлагащ разнообразни функции за търсене и практични настройки на кошницата.