Лятото се планира през пролетта

8 април 2019 г.

Желаната тераса – само в няколко стъпки

Поело своя летен курс, от ден на ден слънцето се издига все по-високо над хоризонта и все по-дълго ни дарява с живителните си лъчи. Ще отнеме, разбира се, още малко, докато се разхвърлим отново на терасата в двора, но пък сега е точното време да се подготвим за горещия сезон. А планирането вече е по-лесно от всякога – с Декинг студиото на ЙАФ желаната тераса е само на броени стъпки разстояние.

С Декинг студиото на ЙАФ вече близо година дърводелци, озеленители, ландшафтни архитекти, както и частни клиенти се възползват от възножността да конфигурират своите проекти в няколко лесни стъпки. И има защо – предимствата на Декинг студиото са очевидни: с него клиентът може по всяко време на денонощието да избира от широк асортимент декинг, подложна конструкция и аксесоари. И само след няколко клика – да получи готова калкулация, пълен списък с материали и дори монтажна скица. При това интерфейсът на приложението е интуитивен, а съдържанието му – изненадващо профилирано. Разнообразните шаблони и настилки приканват към експериментиране.

ИНТЕЛИГЕНТНА ПОДЛОЖНА КОНСТРУКЦИЯ

Поради силния отклик, през изминалата зима Декинг студиото получи ъпдейт. С него вече може да се отчита и наклона на терена. Чрез допълнителен изглед е постигната по-голяма прегледност на подложната конструкция, а различната височина на крачетата е обозначена с цветова система. Когато планирането завърши, клиентът може съвсем лесно да поръча материалите чрез директна препратка към електронния магазин на ЙАФ.

Предимствата накратко:

  • Независимост: конфигуриране на декинг навсякъде и по всяко време на денонощието
  • Широк асортимент декинг, подложна конструкция и аксесоари
  • Лесно конфигуриране с помощта на предварително дефинирани сетове от крепежни елементи и подложна конструкция
  • Интелигентна настройка: отчитане на наклона при проектирането
  • Прегледна скица на подложната конструкция: с цветно обозначение за различните височини крачета
  • Окомплектована документация: разчет на материали, схеми за монтаж и проект за рязане
  • Директна връзка към електронния магазин на ЙАФ

 

Още чертаете и смятате на ръка? Улеснете си живота с Декинг студиото на ЙАФ! Тествайте го още сега!