Интелигентна система за монтаж

1 юли 2019 г.

Иновативните разработки на фирма grad от година на година превръщат крепежа на крепежите clipJuAn® във все по рафинирана система, а с това и монтажа на декинг в радост за душата на майстора. И в крайна сметка – на неговия клиент. Ето какви неподозирани възможности се откриват с последните нововъведения.

 

Иноватовно и убедително

Откакто е на пазара системата за скрит монтаж на производителя grad – clipJuAn®, майсторите имат възможност за удобен, бърз и професионален монтаж на декинг. Инженерите на grad очевидно не се задоволяват с постигнатите резултати и продължават търсенията си на подобрения на тази и така модерна система за монтаж. И, ето че и през този сезон серията clipJuAn® успя отново да ни изненадва с впечатляващи нововъведения!

clipJuan® Top Cube

Кубчето за практичен монтаж на бленди 

Top Cube е името на интелигентно замислен модул, който позволява монтаж на декинг върху вертикални повърхности. Той е свързващо звено между крепежите за блендата и подложната конструкция Perfect Rail. Top Cube се монтира към подложната конструкция посредством клипси и винтове.

Интелигентно оттичане на водата

Отводнителния канал на clipJuAn® може да се монтира както хоризонтално – за по-добро оттичане на водата, така и вертикално, в комбинация с Top Cube – за по-ефективна вентилация. Елементът се фиксира съвсем стандартно с клипси за системата clipJuAn Rail и при силен дъжд предлага отлична защита на съседните стени.

Удължаване според нуждите

Благодарение на новия свързващ елемент clipJuAn® Top Link алуминиевите шини на носещата конструкция могат да се удължават без да се нарушават отстоянията. При необходимостTop Link просто се фиксира посредством клипси за краищата на шините. Ако се наложи – демонтажът също е безпроблемен.

clipJuan® Perfect Rail

Нивелиране с лекота

Неравностите вече могат бъдат прецизно изравнявани с помощта на регулируемите крачета Top Lift. Допълнителна приставката предлага възможност за увеличаване на пространството за вентилация до четири пъти. Крачетата разполагат с вградена конструктивна защита за дървесината, а благодарение на висококачествената пластмаса, от която са изработени, ще устояват дълго на неблагоприятни атмосферни вличания. С тяхна помощ могат да бъдат нивелирани наклони до 4%.

Омръзнало Ви е да натамънявате? Ако желаете и Вие да монтирате декинг толкова професионално, обадете се още сега на Вашия търговски представител или ни изпратете запитване.