Динамична естетика, вдъхновена от природата

5 август 2019 г.

Още от представянето си на пазара, Corian® се превръща в перфектния материал, предизвикващ дизайнерския и архитектурния свят. Известен със своята адаптивност, многообразие от десени и цветове, сетивни качества, дълготрайност и хигиеничност, Corian® е в състояние да отговори на претенциите на модерния живот. Новата колекция Corian® Design 2019 разкрива истинско многообразието от вдъхновяващи продукти предлагащи неподозирани възможности за дизайн.

Със своите нови естетически измерения Corian® Design е истински извор на вдъхновение за Вашите смели творчески идеи. Актуалните предложения предоставят на потребители, дизайнери и архитекти съобразена с последните модни течения цветова палитра за постигане на оригинални пространства с индивидуални дизайнерски акценти.


AGGREGATE (четири нови десена): серията олицетворява развитието на индустриалната естетика и позволява игра с разнообразни дизайнерски стилове за различни приложения.

Domino Terrazzo
Domino Terrazzo

TERRAZZO (три нови десена): вдъхновена от събуждащата се за нов живот дизайнерска естетика на стила мидсенчъри, серията съчетава класически фонове с контрастиращи ъгловати частици в бяло, сиво и черно. Резултатът придава стилно, многомерно излъчване на повърхностите на широк спектър от интериорни приложения.


LINEAR (два нови десена): естетиката на серията съчетава стил, чистота и елегантност. Успоредно преминаващите по цялата дължина на светлия фон жилки с различни дебелини и интензивност създават нежен, хармоничен ефект в нюансите съответно на сивото и кафявото. Независимо дали за вертикални или за хоризонтални решения, енергизиращото излъчване на декора демонстрира чувствен, динамичен дизайнерски подход.

Mahogany Nuwood
Mahogany Nuwood

NUWOOD (два нови десена): класически, близки и натурални – десените от тази изцяло нова серия са вдъхновени от най-очарователния природен материал – дървесината. Но естетиката им се простира отвъд границите на оригинала в сферата на внушението. Огъване, формоване, обработване – творческите възможности на тези нови декори Corian® предоставят пълна свобода за разгръщане на Вашата креативност. С пищния Mahogany Nuwood или със сякаш изсветлелия от слънцето Beech Nuwood иновативната и вдъхновяваща естетика на серията предлага напълно нов подход за приложение на класическото излъчване на дървесината.

Jade Onyx
Jade Onyx

ONYX (два нови десена): попъленията от новата серия Onyx радват окото със своята дързост и ведрите си цветове. Jade Onyx и Golden Onyx са в пълна хармония с природата. Завихрените вариации в зеленикави и златисти нюанси излъчват завладяваща дълбочина и свежа енергия. Зад красотата на декорите се крие още един очарователен аспект – тяхната светлопропускливост. При задно или горно осветяване Onyx придава на помещения, обзаведени в класически и съвременен стил, уникално многообразие и дълбочина на цветовете.

 


SOLID (два нови десена) – новите едноцветни декори на Verdant и Laguna са неразделна част от съвременния жилищен стил. Със своята изискана въздържаност наситения зеленикав нюанс на Verdant с лекота постига хармония с всички меки цветове, докато тържествената Laguna задава нови аспекти на синьото: ясно и семпло, като ден на брега на искрящо езеро. Пресъздаващи актуалните международни цветови тенденции, и двата нюанса се вписват перфектно както в жилищни, така и в офисни помещения.

50 страници дизайн: новият каталог Corian®

Цялостен поглед върху всички цветове и десени, както и техните свойства ще получите от новия каталог Corian® Design 2019 на ЙАФ. С многобройните си примери за приложение в кухнята, банята и други видове помещения, той е идеално пособие за консултация на частни клиенти. Каталогът Ви очаква за изтегляне във Вашия клиентски профил.