Ценови листи: актуални и индивидуализирани

9 август 2018 г.

Профилът в нашия електронен магазин носи много предимства – в тази рубрика редовно Ви представяме най-важните от тях. Знаехте ли, например, че можете да конфигурирате ценови листи според нуждите Ви и да ги изтегляте в PDF формат?

Сутрин, вечер, в делничен или почивен ден – в електронния магазин на ЙАФ можете да заредите актуални ценови листи по всяко време. Нещо повече: Вашият акаунт дава възможност сами да конфигурирате индивидуални ценови листи за една или повече продуктови категории, които да сваляте в PDF формат. При това имате опцията да избирате, дали да включите продукти само от складовата ни програма или от целия асортимент. Така за Вашите срещи с клиенти ще сте подготвени с най-актуалната ценова листа.

Ето как да откриете функцията "Генерирай нова ценова листа":

Кликнете върху менюто "Моят профил", горе вдясно на екрана, след което върху "Ценова листа" в секция "Уеб услуги".

Двете възможности за генериране на Вашата индивидуална ценова листа:

1. Заявка в реално време
Кликайки върху бутона "Генериарай нова ценова листа" в дъното на страницата, активирате заявка за актуалните цени в реално време. За зареждането им в PDF формат е необходимо да кликнете върху съседния бутон "Изтегляне на последно изготвената ценова листа".

2. Пълна ценова листа
Бутонът „Свали пълната ценова листа“ Ви дава възможност да изтеглите списък с всички категории и продукти от електронния магазин на ЙАФ. Обърнете внимание, че той се актуализра само веднъж дневно.

» Още насоки за електронния магазин

Нямате клиентски акаунт? » Регистрирайте се тук още сега.