Алпийска магия насред столицата?

8 януари 2019 г.

Ще Ви се да празнувате в планинска хижа без да се излагате на рисковете на планината? Или просто да прекарате няколко уютни часа в приятна компанията сред автентична хижарска атмосфера. За да пренесе това усещане отвъд планинските склонове, една австрийска компания строи модулни шалета и хижи като за целта използва дървесина на ЙАФ.

На покрива на хотел Ritz Carlton, на виенския Бирен фест или във вътрешен двор в Първи район на австрийската столица – алпийски заслони никнат сред обществени пространства, фестивали и събития. Това е възможно благодарение на една иновативна концепция: австрийската фирма за търговско, изложбено и събитийно обзавеждане Hütte&Co вече десет години предлага богато собствено производство модулни решения за алпийски хижи, пазарни и фестивални шандове.

По размер на клиента, с индивидуално излъчване – всички хижи на компанията имат едно общо: фокуса върху основния компонент – дървесината. А при някои модели тя се доставя от ЙАФ. Такъв е случаят с ексклузивното шале на Moët & Chandon, което миналата Коледа беше преобразено в романтична гореща локация.

Уютна романтика с чар на стара дървесина

В Първи район на Виена Moët & Chandon преобрази вътрешен двор в истинска зимна приказка – с елхова горичка и дървена хижа. Дъбови маси, завеси от лоден и рустикални акценти от стара дървесина внасят планиско очарование и уют в сърцето на града. Завършек на коледната атмосфера осигуряват ексклузивни елементи като полилеите от масивни дървени греди. Абсолютният хайлайт, все пак, е барът. За направата му ЙАФ достави 100-годишна, изгоряла от слънцето дървесина.

С очарованието си ютният зимен оазис вече привлече многобройни гости и за кратко време се превърна в топ локация. И един хубав страничен ефект: в шалето на Moët & Chandon наздравиците бяха с добра кауза, тъй като за всяка поръчана чаша вино беше дарявано по едно евро за организацията "Светлина в тъмното".

Търсите стара дървесина? Обадете се още сега Вашия търговски представител или ни изпратете запитване.