За нас

Нашите силни страни? Всичко постижимо.

Нагласата „няма не може“ представя най-точно и кратко философията на ЙАФ. За нас качество на услугата е повече от красив лозунг – превърнали сме го в наше ежедневие.

Образованият и мотивиран екип е нашата основа. Европейската мрежа от филиали, огромното продуктово разнообразие и постоянната складова наличност от над 20 000 артикула позволяват бързи и точни доставки. С 86-те ни собствени товарни автомобила в Европа и неизброимите превозни средства на нашите партньори спедитори осигуряваме ефективна логистика с възможно най-висока гъвкавост.

Дървесината – нашият свят. Обслужването – също.

ЙАФ е водещ търговец на дървесина и продукти от дърво в централна и източна Европа. И не случайно. Високите ни критерии за качество са заложени освен към нашите продукти и към клиентското обслужването. Вие определяте „какво“ и „кога“. Ние доставяме.

От нас получавате повече от стоката. Пълният ни пакет за удовлетвореност съдържа значително повече. Вместо разговор получавате експертна консултация. Образцова логистика и складово съхранение. Допълнителни услуги от разкрой и кантиране до конструиране на типови мебели. И много повече. Защото ние сме доволни, едва след като вие сте удовлетворени.

Регионалност.
Едно обещание.

Ние съзнаваме отговорността си към региона в който се намираме. Не само на хартия. В международен план групата осигурява над 2200 работни места, от които 60 в България.

Дали чрез строителството на складове или санирането и разширяването на административни площи – ЙАФ постоянно инвестира в своите бази и по този начин допринася за развитието на местната икономика.

Както му е редът
Подкрепата на регионални инициативи взимаме присърце. Чрез предоставяне на материали за научни проекти стимулираме развитието на млади кадри в областта на дървопреработката. С радост се включваме в благотворителни мероприятия и проекти в областта на изкуството и културата.

Качество. Въпрос на чест! Една фирма, една дума.

ЙАФ е семейна фирма и се ръководи от собствениците си. При нас качеството е въпрос на чест – от регионалните ни търговски представители до управителя. Решенията се взимат вътре във фирмата без дискусии с външни акционери – бързо и независимо.

Устойчивостта е наша отличителна черта. Вашите партньори са Ви добре познати. Постоянните промени в ръководството са чужди на ЙАФ. Зад нашата компания с традиции стоят над 65 години стабилна ценностна система и пазарни компетенции в чист вид.

Традиция и иновация.
Един добър тандем.

Какво е едната е без другата? Традиция без развитие е равносилна на застой. Постоянната промяна без оглед на дългогодишен опит и зряла ценностна система води до изхабяване. В ЙАФ двете работят в екип, дори според нас – в отлична хармония.

С гордост ви представяме
Ето и обяснението защо традиционно семейно предприятие първо с Veneer World – първата в света онлайн платформа с високорезолюционни снимки на всички налични пакети фурнир, а сега със специализирания си онлайн магазин, отново поема отговорната роля на пионер в бранша. И това ако не е поредното доказателство, че традиция и иновация се допълват перфектно!

Склад, логистика.
Тук сте в сигурни ръце. 

Продуктът сам по себе си е важен, но важно е и кой го доставя. Какво струва и най-добрата стока, когато не е доставена навреме?

Надеждност – нашето второ име
Нашият модерният автопарк със своите 300 мотокара, 86 собствени и огромен брой партньорски товарни автомобили всеки ден доказва високата си ефективност. Нашите ежедневни доставки осигуряват на клиентите ни възможно най-голяма гъвкавост.

За вас – и до луната
Над 13,3 милиона километра годишно изминават продуктите ни до клиента. Съотнесено, това е като да обиколят 332,5 Земята или да пропътуват 34,5 пъти разстоянието до Луната. 700.000 кубични метра пък е годишно транспортираният обем. Да си го представим? Нареден върху футболно игрище, би се образувала колона от стока с височина около 100 м.

 

В България. В Европа. По света. Навсякъде сме у дома. 

Само този, който познава своите корени и е стабилно заземен, може да разгърне криле. И да израства устойчиво. Това, което започна през 1948 година в градчето Щокерау в Австрия, сега е международен концерн с 53 представителства в 16 държави.

Ние сме здраво стъпили на земята…
…и смятаме всичко друго за скучно. През цялата си история ЙАФ е пример за естествено и здравословно разрастваща се компания. Когато стартираме в нова държава, винаги започваме в помещения под наем. Едва след като новото предприятие стъпи успешно на крака, започваме строителство на собствено представителство. Целта винаги е създаване на търговска мрежа с покритие на цялата страна. Като започнем непосредствено около филиала и съобразявайки се с особеностите на местния пазар устойчиво се разширяваме.

ЙАФ, като здраво стъпило на нозете си предприятие, се чувства в къщи както в родината си Австрия, така и в България. И във всяко друго кътче на света. Защото, който познава корените си, е навсякъде у дома.