ЙАФ България ЕООД

Корпоративен клип на ЙАФ.

Отделете си две минути: Наши служители от различни държави и отдели ще Ви представят корпоративната философия на ЙАФ и нашите силни страни.

Една специална година.
Една необикновена фирма.

Тук ще прочетете за една забележителна фирма, за нейното създаване и какво я откроява.

Тази година честваме 67 години от създаването на J.u.A. Frischeis. В далечната 1948 година в Щокерау, недалеч от Виена, фирмата е основана от Йозеф и Антониа Фришайс, чиито инициали носи ЙАФ. Със своята последователност, разбиране на пазара и огромен личен ангажимент те поставят основата за израстването на фирмата от малък локален търговец на дървен материал до международен концерн. И така днес със своите 58 представителства в 19 държави ЙАФ е лидер в търговията на едро с дървесина и материали от дърво в централна и източна Европа.

Нашият асортимент? Тук сте сред професионалисти.

В ЙАФ ще намерите изцяло висококачествени продукти на именити производители. И така по 20 000. Толкова широк е нашият постоянен асортимент. И все пак, какво струват и най-добрите продукти без необходимото ноу хау? При нас ви обслужват не обикновени продавачи, а инженери, мебелисти и експерти.

Защо да купувате от далечни разстояния

Най-близкия филиал на ЙАФ със сигурност е близо до Вас. И с това идват големите предимства. Вашият партньор на място, който говори на Вашия език, познава Вашите потребности и съобразява специфичните Ви изисквания. Вашите поръчки се обработват веднага. Независимо дали мебелисти или архитекти – в съответния шоурум на ЙАФ можете да убедите Вашите клиенти в концепцията Ви.

Това ни отличава:

  • Ние сме на разположение за нашите клиенти

  • Ние залагаме на последователност

  • Ние поддържаме широк асортимент на склад

  • Нашата логистика е на най-високо ниво

  • Ние сме гъвкави

  • Ние консултираме многостранно

  • Ние разполагаме със специалисти