ЙАФ България ЕООД

Една необикновена фирма.

Тук ще прочетете за една забележителна фирма, за нейното създаване и какво я откроява.

В далечната 1948 година в Щокерау, недалеч от Виена, фирма J.u.A. Frischeis е основана от Йозеф и Антониа Фришайс, чиито инициали носи ЙАФ. Със своята последователност, усет към пазара и огромен личен ангажимент те поставят основата за израстването на фирмата от малък локален търговец на дървен материал до международен концерн. И така днес, със своите 57 представителства в 17 държави, ЙАФ е лидер в търговията на едро с дървесина и материали от дърво в централна и източна Европа.

Нашият асортимент? Тук сте сред професионалисти.

В ЙАФ ще намерите изцяло висококачествени продукти на именити производители. И така по 20 000. Толкова широк е нашият постоянен асортимент. И все пак, какво струват и най-добрите продукти без необходимото ноу хау? При нас ви обслужват не обикновени продавачи, а инженери, мебелисти и експерти.

Защо да търсите далеч?

Най-близкият филиал на ЙАФ със сигурност е близо до Вас. И с това идват големите предимства. Вашият локален партньор говори на Вашия език, познава Вашите потребности и съобразява специфичните Ви изисквания. Вашите поръчки се обработват веднага. Независимо дали мебелисти или архитекти – в съответния шоурум на ЙАФ можете да убедите Вашите клиенти в концепцията Ви.

Това ни отличава:

  • Ние сме на разположение за нашите клиенти
  • Ние залагаме на последователност
  • Ние поддържаме широк асортимент на склад
  • Нашата логистика е на най-високо ниво
  • Ние сме гъвкави
  • Ние консултираме многостранно
  • Ние разполагаме със специалисти

Корпоративно видео на ЙАФ

"Дървесината – нашият свят" е повече от наше мото. То е мироглед, обединява в себе си ценности като природа, качество, радост, респект и растеж.

Научете повече за нашата фирмена философия и системата от нашите ценности.

Нашата философия, нашите компетенции

Отделете си две минути: Наши служители от различни държави и отдели ще Ви представят корпоративната философия на ЙАФ и нашите силни страни.