Варна

Съветите са от огромна важност за нас

 

Вие търсите подходящата подова настилка? Питате се кои врати са най-подходящи за Вашия жилищен проект? Или пък искате да превърнете Вашата нова тераса в оазис на блаженството? При нас ще намерите не само подходящите продукти, но ще получите и компетентен съвет.

Експертите в Паркети и компания

Отделете време за посещение и разглеждане на шоурума с паркетите. Там ние сме изложили на Вашето внимание широка гама от подови настилки и аксесоарите за тях. Нашият персонал ще Ви даде професионални съвети.

За всяко жилище и представителен обект, ЙАФ предлага точната подова настилка, която предлага разнообразие във вида дървесина, нейното качество, в профила на дъските, тяхната повърхност и начина им на свързване. Богатият избор на аксесоари (лайсни, подложки и покривни лакове) затварят кръга на нашия асортимент. Ако възникне въпрос, обърнете се към нашите експерти. Те са на Ваша страна!

Сцената е свободна:
Ламинирани плоскости

 

В ЙАФ казваме: „Сцената е свободна за нашия спектър от декори и Вашето богатство на идеи“. Вдъхновете се от различните дизайни и тенденции, класически или модерни, семпли или ексцентрични – необичайно големият асортимент на декори в ЙАФ прави всичко това възможно…

Очакват Ви :
•    водещо качество на материалите
•    иновативен дизайн на декорите
•    творческо разнообразие на структурите на повърхността

Всеки има свой собствен вкус.
И това е добре… Колкото различни са вкусовете, толкова обширен е и нашият асортимент от декори. ЙАФ предлага продукти на водещите европейски марки EGGER, FunderМax и emotion by Cleaf.
Можете да намерите ламинирани плоскости с всички дебелини, както и съответстващи кантове към всеки декор. Благодарение на големия асортимент във всички филиали на ЙАФ, както и мрежата от различни складове, ЙАФ има безспорно предимство по отношение на продуктовото разнообразие и доставя в най-кратки срокове.

Контакти на шоурума

ЙАФ България ЕООД

ул. Уста Кольо Фичето 33
9009 гр. Варна

Tel. +359 52 953 536
Fax. +359 52 95 35 37

Как да стигнете до нас

ЙАФ България ЕООД ул. Уста Кольо Фичето 33, 9009 гр. Варна

Запитване за шоурума

Моля опишете точния продукт, от който се интересувате.
Вашите данни
Потвърждавам, че не съм робот.