Шоурум Мусачево

Съветите са от огромна важност за нас

 

Вие търсите подходящата подова настилка? Питате се кои врати са най-подходящи за Вашия жилищен проект? Или пък искате да превърнете Вашата нова тераса в оазис на блаженството? При нас ще намерите не само подходящите продукти, но ще получите и компетентен съвет.

Експертите в Паркети и компания

Отделете време за посещение и разглеждане на шоурума с паркетите. Там ние сме изложили на Вашето внимание широка гама от подови настилки и аксесоарите за тях. Нашият персонал ще Ви даде професионални съвети.

За всяко жилище и представителен обект, ЙАФ предлага точната подова настилка, която предлага разнообразие във вида дървесина, нейното качество, в профила на дъските, тяхната повърхност и начина им на свързване. Богатият избор на аксесоари (лайсни, подложки и покривни лакове) затварят кръга на нашия асортимент. Ако възникне въпрос, обърнете се към нашите експерти. Те са на Ваша страна!

Врати с включени полезни съвети

ЙАФ е сред водещите доставчици на готови врати и каси в Австрия. Изключително богатата складова програма с най-търсените модели гарантира висока степен на гъвкавост на нашите клиенти. За изграждането на представителни обекти и развитието на големи проекти, обучените екипи предпочитат всички услуги да са „под един покрив” – от предварителните изчисления, през логистиката до проектния мениджмънт. Освен висококачествените готови врати, ИАФ предлага на вниманието на дърводелците едно неповторимо продуктово разнообразие на компоненти като „пчелни пити”, разпробито ПДЧ, олекотени плоскости, врати без покритие, шперплати, фурнири, фазери, панти и елементи за стъкло, всичко това съчетано с пакета от услуги на ЙАФ към тях.

Отделете време за посещение и разглеждане на шоурума с вратите. Там ние Ви предлагаме голямо разнообразие на модели врати, аксесоарите за тях и полезни съвети. Нашите специалисти Ви очакват!

Изживейте насладата от декинга на живо

Насладете се на богатия избор от декинги на живо! „Влизането разрешено” е нашето мото. Кои дъски (от масивна дървесина, или WPC) са най-подходящи за изграждането на Вашия домашен оазис? Вземете решението на място при нас! Нашите консултанти имат дългогодишен опит в избора на подходящите декингови дъски. Доверете се на нашата компетентна подкрепа и се възползвайте от шанса да получите точния продукт, съобразен с Вашите нужди и изисквания!

Посетете нашия шоурум за декинги! Експертният ни персонал с удоволствие ще отговори на Вашите въпроси!

Изложбени площи на декинг

Изложбената ни тераса демонстрира следните видове декинг и стареенето им във времето: 

  • Термодървесина: термобор, термоясен
  • Екзотични видове: бангкирай, сапели, кумару, тик
  • Европейски видове: сибирска лиственица
  • WPC ProFi Deck: Есенно кафяво, Слънчево бежово, Снежно синьо, Каменно сиво, Сребърно зелено

 

Контакти на шоурума

ЙАФ България ЕООД

ул. София 11
2139 с. Мусачево

Tel. +359 725 683 10
Fax. +359 725 60 770

Как да стигнете до нас

ЙАФ България ЕООД ул. София 11, 2139 с. Мусачево

Запитване за шоурума

Моля опишете точния продукт, от който се интересувате.
Вашите данни
Потвърждавам, че не съм робот.