Поради мерки за опазване на общото ни здраве, Ви информираме, че ЙАФ България преустановява всички стационарни продажби и посещения на филиалите ни до преминаване на извънредното положение.

ВАЖНО! Информация за клиенти

15 март 2020 г.

Уважаеми партньори,
Като отговорно предприятие, ЙАФ България полага максимални грижи за опазване на здравето както на своите служители и техните семейства, така и на своите партньори. Обявеното извънредно положение в страната и актуалната заповед на Министерството на здравеопазването налагат предприемането и строгото спазване на следните санитарно-хигиенни мерки:

  • Считано от понеделник, 16.03 всички доставчици, шофьори, куриери, подизпълнители и други лица пристигащи на територията на филиалите на ЙАФ са задължени да носят предпазни маски и ръкавици.
  • Външни лица без описаните предпазни средства няма да бъдат допускани и обслужвани.
  • Достъпът на клиенти на територията на филиалите на ЙАФ няма да бъде възможен.

 

Екипите на ЙАФ ще продължат обслужването на клиенти дистанционно. Поръчки ще се приемат и обработват онлайн – през електронния ни магазин – по телефоните и имейлите на нашите търговски представители и чрез контактната форма на страницата ни. Доставките до Вашите обекти ще бъде предварително съгласувани с Вас.

С уважение и пожелания за добро здраве,
Екипът на ЙАФ