Поради мерки за опазване на общото ни здраве, Ви информираме, че ЙАФ България преустановява всички стационарни продажби и посещения на филиалите ни до преминаване на извънредното положение.

С внимание към детайла – новата колекция EGGER

2 март 2020 г.


©EGGER

Освен като водещ производител на декоративни интериорни решения, австрийска компания EGGER е известна със своя универсален асортимент, предлагащ лесно и хармонично съчетаване на отделните продукти. Следва ли и представената наскоро нова колекция на EGGER тази традиция? Нека проверим като вникнем в детайлите ѝ.

„ConnectEmotion“ е мото и лайтмотив на новата декоративна колекция на EGGER, която от няколко седмици е достъпна за поръчка в електронния магазин на ЙАФ. Поставяйки акцент върху хармоничното съчетание между отделните декори и техния емоционален заряд, производителят заявява еднозначно своята политика на приемственост с предходните си колекции. Групирайки тематично отделните декори в различни стилове, EGGER ни въвежда в девет паралелни дизайнерски свята, всеки от които се отличава със свой характер и темперамент. Техните имената говорят красноречиво за стилистичната им изява:

  • ModernClassics
  • FutureRetro
  • PureNature
  • PerfectImperfection
  • LightUrban
  • BlackOptions
  • ColouredMonochrome
  • MetalFusion
  • MattEmotion


©EGGER

Въплътената в декорите емоция е подсилена допълнително от изразената сетивност на повърхностните структури. Сред тях се открояват новите попълнения ST32 Feelwood Vintage, ST19 Deepskin Excellent, ST20 Metal Brushed и разработената специално за плотове ST75 Mineral Satin. Структурите от серията Feelwood се отличават с изразителност, автентично усещане при допир и синхронност с дървесните линии на декора. Редувайки матови и гланцови дървесни линии, структурите Deepskin, от своя страна, придават вълнуващ и същевременно естествен характер на декора. Metal Brushed е специално предложение за почитателите на четкани метални повърхности. За разлика от него, Mineral Satin се отличава с характерната за мрамора неравномерност и придава матово излъчване и кадифено усещане на едноцветните и каменните декори.

Особено разширение на гамата се забелязва при плотовете. Сред актуалните модели откриваме много нови репродукции на камък, бетон, метал, керамика и, разбира се, дърво. Най-взискателните клиенти със сигурност ще оценят декорите, създадени без повторение на шаблона по цялата над четириметрова дължина на плота. Освен с нови декори, асортиментът от плотове е обогатен и откъм материали: за първи път производителят включва в него модели от компактен ламинат с дебелина 12 мм. Особено елегантно решение е и серията PerfectSense Topmatt с носеща плоскост от 16 мм MDF.


©EGGER

Разширение на асортимента откриваме и при премиум серията PerfectSense гланц и мат. За постигането на впечатляващи цялостни решения всички декори (с черна, бяла, светлосива или тъмно сива сърцевина) се предлагат и като HPL, включително и в пожароустойчива версия Flammex.

За перфектен завършек на всеки детайл, EGGER предлага невероятен избор от над 3000 варианта за кант. Освен сигурна защита и висока износоустойчивост на челата, те подчертават декоративната стойност на готовата интериорна конфигурация. А за да бъде максимално улеснено търсенето сред подобно многообразие, производителят е разработил специално онлайн приложение. С негова помощ навсякъде и по всяко време на денонощието можете да разполагате на дисплея на Вашето мобилно устройство с всички декори, структури и продукти на EGGER.


©EGGER

Новата декоративна колекция на EGGER излиза на пазара на третата година от появата на предишния каталог. Тази традиция ще бъде запазена и занапред – т.нар. стратегия „3/3“. За да осигури максимална приемственост между колекциите, производителят подновява на всеки три години 1/3 от декорите като запазва най-успешните от тях. По-непопулярните декори се заменят с нови, по-актуални, които отново са замислени да се съчетават хармонично с наличните модели. Следователно, независимо от избрания декор, клиентът може да бъде спокоен, че дори и след години ще успее да поръча допълнителни мебелни елементи, които, ако не напълно идентични, ще бъдат най-малкото стилово съвместими с вече наличното им обзавеждане. По този начин EGGER демонстрира и в настоящата колекция внимание към всеки детайл и дългосрочна визия. Те намират израз в завършена, хармонична гама от интериорни продукти с ефектно излъчване и сетивни текстури.

Ако можем да обобщим: модерни материали, непреходен дизайн, прецизно изпълнение – това е декоративната колекция на EGGER 2020-22.