Повече възможности – дигиталните инструменти на EGGER

11 юни 2020 г.


©EGGER

Независимо дали проектирате, обзавеждате или освежавате, новата колекция на EGGER е точният инструмент за Вашата творческа натура. Рационализирайте работата си, възползвайте се от широката гама съгласувани в цветово и стилово отношение материали – надеждни, доказани решения, достъпни от Вашето мобилно устройство по всяко време на денонощието.

С деветте дизайнерски линии в новата си колекция EGGER залага на актуални декори, кореспондиращи с водещите стилове в съвременното интериорно обзавеждане. Но външният далеч не е вид всичко. У австрийския производител непреходната естетика и константното качество вървят ръка за ръка с приемственост и последователност. Декори, структури и кантове демонстрират перфектен синхрон, хармония и завършеност, които продължават да живеят във времето далеч след деня на поръчката.

Обзавеждането на дома е дълъг и комплексен процес. При избора на мебели е трудно да бъде предвидено всичко. С течение на времето нуждите на домакинството се променят, възниква необходимост от допълнителни елементи, а други неизбежно се повреждат. Когато проектираме бъдещето си с EGGER, можем да бъдем спокойни в това отношение. Политиката на приемственост на отделните колекции е залог, че дори и след години ще успеете да поръчате допълнителни мебелни елементи, които, ако не напълно идентични, ще бъдат най-малкото стилово съвместими с вече наличното Ви обзавеждане. Хармоничната комбинация от материали и декори е гаранция за сигурен избор и ефектен резултат.


©EGGER

За да бъде новата декоративна колекция на EGGER на Ваше разположение навсякъде и по всяко време на денонощието, производителят е предоставил чудесен инструмент: с помощта на новото мобилно приложение вземането на решение в полза на конкретен продукт е по-лесно от всякога. То предоставя изключително удобство на интериорни дизайнери и мебелисти, особено по време на разговори и консултации с клиенти. Виртуалният каталог предлага практични филтри улесняващи селекцията на декори и повърхности според изискванията на конкретния проект. Функцията сканиране дава възможност за бърз достъп до цялата информация за конкретен артикул чрез снемане на кода от физическа мостра или друг маркетингов инструмент. Посредством смяна на изгледа всеки декор може да бъде разгледан като двуизмерно изображение на цялата плоча, носещо информация за повторението на десена, 3D визуализация даваща реалистична представа за структурата на повърхността или под формата на примерна мебел. След като Вашият клиент се е спрял на конкретна комбинация, можете включително да поръчате мостри, които да затвърдят увереността му в правилния избор. Приложението е достъпно за изтегляне в Apple App Store и Google Play Store.

И за да бъде услугата завършена, австрийският производител предоставя безплатен онлайн достъп до своето Virtual Design Studio (VDS). С негова помощ могат да бъдат визуализирани примерни конфигурации от мебели, декоративни акценти, подова настилка и цвят на стените. Интериорните предложения включват както помещения в частни домове, така и търговски обекти. Особено полезен е режимът за сравнение, позволяващ разделяне на екрана за едновременно изобразяване две алтернативни комбинации.

С подобни иновативни инструменти клиентите Ви ще останат очаровани от Вашия професионален подход. За Вас остава да следвате идеите си и да творите интериора на сърцето си. С новата колекция на EGGER и прилежащите ѝ онлайн инструменти имате на разположение всичко необходимо, за да се възползвате от актуалните тенденции, без да напускате дома или офиса си.

Имате още въпроси по темата? Експертите на ЙАФ са на Ваше разположение! Потърсете ни още сега!