Поради ремонт на пътя Хан Богров – Мусачево до 31.10.2020 г. движението до шоурума ни в с. Мусачево откъм Подбалкансканското шосе ще бъде периодично затваряно или реорганизирано в едно платно. За да избегнете евентуални неудобства препоръчваме да ползвате алтернативни маршрути. >> Научи повече

Обходни маршрути София – Мусачево

31 август 2020 г.

Уважаеми клиенти,

Поради ремонт на пътя Хан Богров – Мусачево до 31.10.2020 г. движението до шоурума ни в с. Мусачево откъм Подбалкансканското шосе ще бъде периодично затваряно или реорганизирано в едно платно. За да избегнете евентуални неудобства препоръчваме да ползвате следните алтернативни маршрути:

  • София – Долни Боргров – Равно поле – Мусачево
  • София – Григорево – Елин Пелин – Мусачево
  • София – а.м. Тракия – Равно поле – Мусачево

За да преминавате по-бързо край евентуални автомобили на пътна полиция отбиващи движението в с. Мусачево към участъка в ремонт и съответно към нашия шоурум, може да си разпечатате следния файл с лого на ЙАФ и да поставите листа на предното стъкло.

Напомняме Ви, че нашите нашите мобилни приложения и услуги са на Ваше разположение по всяко време на денонощието. Нашите търговци с удоволствие ще Ви предоставят необходимата консултация по телефона и ще Ви осигурят желаните мостри. Запитвания можете да ни изпращате по имейл, фейсбук или през формите на страницата ни.

Екипът на ЙАФ