Нова година, нова колекция от EGGER

10 февруари 2020 г.


©EGGER

Началото на всяка годината е време за поставяне на нови цели и планове, стартиране на нови амбициозни проекти. А настоящата година започна и с дългоочакваното представяне на новата декоративна колекция на EGGER. Кои ще бъдат водещите тенденции през следващите три години? Научете още сега!

Представената преди броени дни декоративна колекция на EGGER 2020-2022 е заредена с още повече емоция, вдъхновяващи декори, автентични структури и допълнителни материали. Компанията и този път остава вярна на стратегията си „3/3“: да представя на всеки три години нов каталог, в който са обновени 1/3 от декорите. Така най-успешните модели се запазват, а по-малко популярните се заменят с нови, по актуални. По този начин производителят се стреми да бъде винаги в крак с водещите интериорни тенденции като същевременно запазва приемствеността на своя асортимент. Следователно, независимо от избрания декор, можем да сме спокойни, че дори и след години ще успеем да поръчаме допълнителни мебелни елементи, които да са стилово съвместими с вече наличното ни обзавеждане.


©EGGER

Новата колекция на EGGER и този път демонстрира пълна съгласуваност на декори и структури, с което предлага почти неограничени възможности за тяхното съчетание. Освен като ламинирано ПДЧ, всички декори могат да бъдат поръчани и като ламиниран MDF, Eurolight, OSB Combiline и HPL. Хармоничното единство на отделните продукти и пълнотата на тяхната гама със сигурност ще бъдат оценени подобаващо както от архитекта и мебелисти, така и от всеки взискателен клиент. А за да бъде напълно завършена, колекцията предлага над 3000 опции за кант.

Освен визуално, качеството на изработката на новите повърхности се усеща отчетливо и при допир. Дизайнерите на EGGER са положили сериозни усилия при възпроизвеждането на автентични текстури и определено са постигнали успех в това отношение. Особена класа демонстрира серията Eurodekor Plus, предназначена за обекти с интензивно натоварване. Сериозно разширение на гамата наблюдаваме при кухненските плотове. Появили са се както нови разновидности на вече познати модели, така и изцяло нови декори. Към утвърдените серии „постформинг“, Feelwood и PerfectSense Topmatt е добавен напълно нов продукт – плот от компактен ламинат. Новости откриваме и в асортимента от ламинати (HPL), включително и при пожароустойчивата серия Flammex.


©EGGER

В днешно време успешните продукти вървят ръка за ръка с електронни услуги. Заедно с новата си колекция EGGER стартира и обновено приложение, което да бъде от помощ на клиента като предлага 24-часов достъп до богатата гама от продукти и декори. Така архитекти, дизайнери и мебелисти във всеки един момент ще имат на разположение желаното изображение на своя телефон или таблет. И все пак, допирът до физическата мостра си остава незаменим за сетивата. За да добиете цялостно усещане за новите декори, Ви каним да посетите нашите шоуруми във Варна и Мусачево. Новата колекция на EGGER 2020-22 е вече налична като мостри, а отделните продукти могат да бъда поръчвани за разкрой, кантиране и допълнителна обработка през електронния магазин на ЙАФ.