Какво Ви очаква в новата декоративна колекция на EGGER

3 декември 2019 г.

През февруари 2020 г. водещият производител на дървесни плоскости EGGER стартира продажбите на своята нова декоративна колекция 2020-2022. Новият хармоничен, завършен пакет от декори и повърхности ще предостави на занаятчии, мебелисти, дизайнери и архитекти още повече вдъхновение и пространство за творчество.

Всеки нов работен ден води със себе си нови предизвикателства за интериорния бранш. Оптималното и своевременно изпълнение на всеки отделен проекти е ключът към клиентското удовлетворение. В това отношение обновената и допълнена декоративна колекция на EGGER е идеален инструмент отговарящ на нуждите на пазара.

„Новата колекцията ще бъде на пазара отново в продължение на три години. В гамата запазваме нашите най-популярни декори.", повдига завесата преди официалната премиера Хуберт Хьоглауер – Маркетинг директор на ЕГГЕР Груп. "Новостите представляват около 30% от колекцията. Именно те ще отворят нови творчески пространства пред мебелисти и архитекти. По този начин оставаме верни на принципа си да бъдем символ на последователност, надеждност и същевременно да следваме актуалните тенденции и да реагираме на промените на пазара.“, заявява Хьоглауер.

Промените засягат най-съществено сегмента на кухненските плотове. Тяхната гама е сериозно разширена и допълнена с изцяло нови продукти като компактни плоскости (HPL) и плотове от серията PerfectSense Topmatt.

Като допълнение към новите декори EGGER разширява палитрата си от дигитални услуги: с новото мобилно приложение колекцията ще бъде достъпна по всяко време от произволно мобилно устройство.

Декорите от новата колекция 2020-22 на EGGER ще бъдат налични за поръчвате в електронния магазин на ЙАФ от началото на месец февруари.

Събудихме любопитството Ви? За повече информация се обърнете към Вашия търговски представител или ни изпратете запитване.