Уважаеми клиенти, поради планирани ъпдейти в късния следобед на 05.03.2021 г. (петък) са възможни временни смущения във функционирането на нашата уеб страница и електронен магазин. Предварително се извиняваме за евентуални неудобства!

Дигитални предимства към успеха: онлайн инструментите на ЙАФ

11 май 2020 г.

С нашата онлайн платформа получавате достъп до продуктите и услугите на ЙАФ навсякъде и по всяко време на денонощието.

Сигурност преди всичко! Тя се превърна внезапно във всеобщ приоритет. Мерките за опазване на здравето на околните наложиха бърза трансформация на работните процеси и рязка промяна в начина на обслужване на клиенти в много браншове. За броени дни от предпочитан бизнес подход личният контакт се превърна в нежелателно взаимодействие. И макар тенденцията да е към постепенно отваряне на обществените и стопанските обекти, мерките за сигурност ще останат основен приоритет през следващите много месеци.

ЙАФ България беше едно от първите предприятия в бранша, което взе отговорното решение за пълното затваряне на шоурумите си и преминаване към изцяло дистанционно обслужване на клиентите си. Благодарение на работещата платформа от онлайн инструменти, която изградихме през последните години, мебелисти, дърводелци, строители, архитекти и инвеститори продължиха безпрепятствено да се ползват от услугите на фирмата ни.

Дори и сега, когато вратите на шоурумите ни са отново отворени, насърчаваме спазването на строга хигиена и дисциплина на социалните контакти, чрез поръчки по дигитален път – с нашите електронни приложения. С помощта на оранжевия бутон в дясната част на екрана на Вашия компютър получавате бърз достъп до тях, независимо от секцията на страницата на ЙАФ, на която се намирате.


Декинг студио

Търсачка за декинг

Търсачка за декори

Web Cut

Veneer World
 

Декинг студио

Декинг студиото на ЙАФ не е просто визуализатор на тераси. С негова помощ можете да изберете, конфигурирате, оптимизирате и поръчате декинг без да напускате дома си. Както си седите пред своето мобилно устройство, можете с лекота да:

  • сравнявате различни модели и подредби
  • извършите пълна калкулация на материалите
  • сведете до минимум фирата
  • генерирате детайлен проект с подробни инструкции за монтаж.

Убедете се сами колко е забавно планирането на декинг!

Търсачките на ЙАФ

Открийте за секунди Вашия мебелен декор или декинг измежду многообразнието от модели, които предлага асортимента на ЙАФ. Всеки цвят, всеки дървесен вид се отличава със собствен характер и осигурява неповторимо излъчване на Вашия дом и градина. Практичните филтри само след няколко клика ще Ви отведат до желания модел. Ако имате още колебания, добавете фаворитите си в прегледен списък за сравнение за допълнителна преценка на техните параметри.

Web Cut

Запознайте се с първата в България онлайн платформа за рязане и кантиране! С нея получавате възможност за оптимизация на поръчаните плоскости директно от мобилното си устройство по всяко време на денонощието. Задаване на размери и посока на фладера на компонентите, избор на кант – само с няколко клика Вашата конфигурация ще бъде готова за поръчка независимо от работното време на филиалите ни. Калкулацията на крайната цена получавате на момента, а стоката се резервира за Вас автоматично с поръчката.

Veneer World

ЙАФ е пионер и в още едно отношение: първият в света електронен магазин за фурнир с високорезолюционни снимки на всяка отделна пачка фурнир е наше начинание! А в него разнообразието от дървесни видове, качества, сортировки и дебелини е умопомрачително. Възползвайте се от уникалната възможност да подложите на професионална преценка неповторимата природа и красота на всеки отделен пакет фурнир от екрана на Вашия монитор. Добре дошли в света на фурнира!