CLT кулиси за танцуващи звезди

11 февруари 2019 г.

Школата по танци Santner във Велс предлага на кандидат-звездите съчетание от топ треньори и специална атмосфера на танцувалната зала...

Вече 15 години телевизионното танцово шоу Dancing Stars кара сърцата на милиони зрители по цял свят да заиграят. А който иска сам да постигне висотата на участниците, е най-добре да се учи от звездите. Тази привилегия имат трениращите в школата по танци Santner във Велс, Австрия. Нейни основатели са Кристоф и Мария – брат и сестра, които имат общо шест участия в австрийската версия на ТВ-шоуто. Триумфът идва преди две години, когато Мария Зантнер със своя партньор завоюва първото място.

Училището предлага и естетическа наслада за феновете на дървесината: танцувалната зала и фоайето са изградени от CLT – многослойни масивни панели, доставени от ЙАФ Линц. Конкретно, елементите за стените са с височина 3,5 м и са произведени двустранно с качество за видими приложения. Така се създава идеалната атмосфера за балове, курсове и репетиции на бъдещи танцови звезди.

CLT панели от ЙАФ: носещо ноу-хау

  • Индивидуализиран продукт/формат съобразно изискванията на конкретно приложение.
  • Техническо съдействие при планиране на елементите и предварително статично замерване.
  • Изпитани конструкции с всички релевантни данни (пожароустойчивост, шумоизолация, екологични сертификати).
  • Широк асортимент за дървено строителство вкл. изолация и аксесоари.
  • Експертни консултации по време на различните фази на проектиране и изпълнение.