Бъдете визионер и спечелете €5000

20 януари 2021 г.

Преди броени дни беше анонсиран стартът на тазгодишното издание на Lunawood Urban Chellenge 2021. Съревнованието, организирано от финландския производител на термодървесина, цели да насърчи бъдещите архитекти, дизайнери и урбанисти в създаването на благоприятна градска среда с помощта на този уникален екологичен, възобновяем ресурс. Термодървесината е изключителен материал, съчетаващ благородно, натурално излъчване с удивителни технически характеристики. Със своята извънредна дименсионална стабилност и устойчивост на гъбични нападения, гниене и прояждане от насекоми тя е особено подходяща за изграждане на външни приложения. Като официален дистрибутор на Lunawood за българския пазар и посланик на термодървесината ние от ЙАФ можем само да насърчаваме българското участие в конкурса. А то определено си заслужава:

С по 5000 евро ще бъдат наградени победителите във всяка една от трите категории:

  • Архитектура
  • Интериор
  • Ландшафтна архитектура

Участието в конкурса е свободно достъпно за студенти по архитектура и дизайн, а проектите им ще бъдат оценени от международно жури.

Близо 90 млади архитекти от цял свят се съревноваваха с иновативни концепции в последното издание на конкурса преди две години. Не пропускайте случая да се наредите сред тях като представите и защитите в свой проект необятните възможности на термодървесината в градска среда. Възползвайте се от този уникален шанс не само да се наредите сред печелившите, но и да заявите своята визия за една по-естетична, функционална и устойчива градска среда. Не чакайте последния срок! Регистрирайте се още сега!

Подробна информация за Lunawood Urban Chellenge 2021, пълните условия и необходимите BIM обекти можете да изтеглите от lunawood.com/lunawood-urban-challenge

Отличените проекти от последното издание на конкурса можете да разгледате тук: lunawood.com/lunawood-urban-challenge-2019-the-winners