Една специална година.
Една нестандартна фирма.

Тук ще прочетете за една забележителна фирма, нейното създаване и какво я отличава.

Тази година честваме 66 години от създаването на фирмата. В далечната 1948 година фирмата е основана от Йозеф и Антониа Фришайс в Щокерау, недалеч от Виена. С близост до пазара и  извънреден личен принос те поставят основата, върху която фирмата се превръща от малък местен търговец на дървесина в международен концерн. И така днес със своите 50 представителства в 14 държави ЙАФ-групата е лидер в търговията на едро с дървесина и дървесни продукти в централна и източна европа. 

Нашият сортимент? Тук сте наистина добре консултирани.

При ЙАФ ще намерите изцяло висококачествени продукти на именити производители. И така 20 000 пъти – защото нашата складова програма е наистина толкова голяма. И все пак, какво е богатата складова програма без експертните знания: При нас не Ви обслужват обикновени продавачи, а инженери, мебелисти и експерти.

Защо да купувате от далечни разстояния

Най-близкия филиал на ЙАФ със сигурност е близо до Вас. И с това идват големите предимства. Вашият партньор на място, който говори на Вашия език, познава Вашите потребности и съобразява специфичните Ви изисквания. Вашите поръчки се обработват веднага. Независимо дали мебелисти или архитекти – в съответния шоурум на ЙАФ можете да убедите Вашите клиенти в концепцията Ви.

Това ни отличава:

  • Ние сме тук за нашите клиенти
  • Ние гарантираме непрекъснатост
  • Ние имаме голям сортимент складови артикули
  • Нашата логистика е на най-високо ниво
  • Ние сме гъвкави
  • Ние информираме всеобхватно
  • Ние имаме специалисти за всичко

Корпоративно видео на ЙАФ.

Отделете две минути:Наши служители от различни държави и отдели ще Ви представят корпоративната ни философия и ще Ви покажат къде е нашата сила.

ЙАФ България ЕООД

Нагоре